Vil du bli beta-tester?

Hva er en beta-tester?

En beta-tester er en som tester en app før den er helt ferdig. Det betyr at det kan være små feil i appen, men det betyr også at du får nye ting før de andre.

Hva gjør en beta-tester?

Oppgaven til en beta-tester er å teste nye versjoner av en app grundig og si ifra til de som har laget appen om det er noe som ikke virker eller som man ikke liker. Det er veldig viktig å si ifra om man finner noe feil. Da kan de som lager appen gjøre den bedre.

Hvordan blir man beta-tester for Karate Squid?

Da skriver du bare til adressen under og forteller hvorfor du vil bli beta-tester.

allthumbsdev@gmail.com

NB! Husk å skrive om du bruker iOS (Apple) eller Android!